Ofte stilte spørsmål

 

BESTILLING OG LEVERING

 Hva skjer etter at jeg har gjennomført bestillingen min?

Du vil motta en ordrebekreftelse på email sammen med angrerettsskjema, samtidig som vi med glede tar på oss bomullshanskene og pakker forsiktig inn bestillingen din. Pakken sendes normalt samme dag som bestilling. 

 

Jeg har bestilt, men har ikke mottatt noen bekreftelse på kjøpet.

Ta en kjapp kikk i spam/søppel-folderen din. Er den der, mon tro? Hvis ikke, hør med oss på chat, email, Facebook eller telefon. Klikk her for å kontakte oss slik at vi kan sjekke opp.

 

Hvordan sendes produktene?

De minste plakatene sendes i stive pappkonvolutter, mens de større plakatene leveres i papprør. 

Rammer leveres i emballasje tilpasset størrelsen på rammen du kjøper. 

 

Kan jeg få plakaten min levert ferdig innrammet?

Ja, vi er glade for å kunne tilby gratis innramming ved kjøp av plakat med tilhørende ramme:)
Velg "Ja" under kjøpet av rammen, og husk å legge ved en kommentar i kassen på hvilke rammer du ønsker til hvilke produkter dersom du kjøper flere varianter.

 

Når mottar jeg ordren min?

Når vi mottar bestillingen fra deg gjør vi vårt ytterste for å pakke og sende samme virkedag. Normal leveringstid er 1-3 dager.

 

Må jeg hente plakatene selv?

Konvolutter som passer i postkassen leveres hjemme hos deg. Større pakker henter du på postkontor eller eventuelt hos postekspedisjon i nærbutikken din (du mottar hentelapp eller sms-varsel).

 

Jeg angrer på kjøpet mitt, hva gjør jeg?

Husk at hos Follyo kan du angre på kjøpet ditt så lenge som i 30 dager. Hvis du angrer fyller du enkelt ut angrefristskjemaet som er vedlagt ordrebekreftelsen din på email. Deretter sender du pakken tilbake til oss. Merk: Angreretten gjelder kun ubrukte produkter som sendes tilbake i sin orginale emballasje.

 

BETALING

Hvilke betalingsformer kan jeg benytte hos Follyo?

Du kan betale med

  1.        Kort
  2.        Vipps
  3.        Paypal
  4.        Faktura hos Klarna

 

Hos Klarna kan du få varen først og betale senere.

 

PRODUKTENE HOS FOLLYO

Hvem har laget motivene til Follyo?

Follyo har eget designteam som lager særegne motiver som gjør det store ekstra for veggen din. Vi vil fremover også presentere andre kunstnere i egne kategorier hvor Follyo har lisensiert enerett på motivene. I sjeldne tilfeller kan vi presentere motiver som vi ikke har enerett på, men som vi synes passer hos Follyo.